Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021

De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021. 


Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021


Epco Vlugt, Regional Director Accell Benelux & Denmark waar Batavus onderdeel van is: “We zijn trots dat deze moderne en sportieve allrounder van Batavus als winnaar is uitgeroepen door de vakjury. Wederom een bekroning op ons vakmanschap en een beloning voor iedereen die heeft meegeholpen aan de totstandkoming van deze moderne stadsfiets die tot in detail is ontwikkeld voor comfortabel en veilig fietsen in de stad”. 

De winnende Batavus DinsdagExclusive Plus is dé allround stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving. Hij biedt de beste combinatie van comfort en veiligheid. Het slanke, lichte frame geeft iedere fietser het vertrouwen om snel en wendbaar te bewegen op de fiets. De Dinsdag is uitgerust met naafversnelling om soepel te schakelen en dynamische dagrijverlichting om altijd zichtbaar te zijn in het verkeer. Met de hydraulische schijfremmen is het voor de fietser gemakkelijk en betrouwbaar om snel tot stilstand te kunnen komen. Daarnaast zorgt de onderhoudsarme riemaandrijving voor jaren rijplezier. Eenmaal onderweg op de Dinsdag ervaar je een heerlijk stabiele fiets met sportief stuurgedrag om moeiteloos door de nauwe stadsstraatjes te rijden!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Corona Update: LET OP! Gewijzigde openingstijden!

Door de nieuwe maatregelen hebben we onze openingstijden moeten aanpassen. We doen ons best alle wijzigingen overal zo snel mogelijk aan te passen. De meest actuele openingstijden zijn altijd te vinden op onze site.

Veilig onderweg en veilig weer thuis met Batavus verlichting

Maak kennis met V-Light

Scalato Made for E-Bikes

Speciaal ontwikkeld voor e-bikes

GIANT ENTOUR E+ 1 BEST GETEST IN ADR FIETSTEST VAN ALGEMEEN DAGBLAD

Giant heeft buitengewoon goed gescoord in de ADR Fietstest 2021. De Entour E+ 1 kreeg daarin het stempel ‘Best Getest’ in de categorie elektrische stadsfietsen van 1.500 tot 2.500 euro. De ADR Fietstest is Nederlands grootste fietstest waarin de ervaringen van fietsers doorslaggevend zijn.

Trek Émonda SL6 Pro door vakjury uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021

Trek is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing. De jury heeft de Trek Émonda SL6 Pro uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021. De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door de RAI Vereniging en geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie. Uit de vijf inzendingen koos de onafhankelijke vakjury voor de Émonda SL6 Pro.

Next test winner from STEVENS: The E-Inception AM 9.7 GTF is 'Super'


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  09:00-18:00
Dinsdag:  09:00-18:00
Woensdag:  09:00-18:00
Donderdag:  09:00-18:00
Vrijdag:  09:00-18:00
Zaterdag:  09:00-18:00
Zondag:  Gesloten


Financiering