Over ons

Fietsen is gezond, praktisch, en ook beter voor het milieu en klimaat. Graag stimuleren we dat mensen meer aan lichaamsbeweging doen. Dan is fietsen een laagdrempelige manier, met weinig kans op blessures. En natuurlijk ook een prachtige aanleiding om te genieten van de mooie natuur hier op de Heuvelrug, en op zoveel andere plekken in binnen- en buitenland.

Faras Fietsen staat daarbij voor de hoogste kwaliteit voor u; goede service en ondernemerschap. We bieden alle typen fietsen, en zeker met aandacht voor u als sportieve fietser. We doen ook reparaties van alle typen fietsen.

Onafhankelijkheid in ons dealerschap is essentieel: we adviseren op basis van uw behoeften. Huismerken zijn o.a. Batavus, Sparta, Stevens, Giant, Velo de Ville & Trek.

Vrijwel al onze klanten zijn (zeer) tevreden. En velen brengen weer nieuwe kanten aan, wat voor ons een mooie bevestiging is.

Reken op de hoge kwaliteit van onze monteurs, die echt van hun vak houden, en bovendien snel werken. We zijn een erkend leerbedrijf voor fietsenmonteurs in opleiding. Belangrijk, zodat de toekomst van ons vak gewaarborgd blijft.

Voor de toekomst zien we dat fietsen belangrijk blijft, mogelijk nóg belangrijker wordt gezien de uitdagingen qua mobiliteit. Wij verwachten een verdere groei van e-bikes en van technische vernieuwingen, die nog meer comfort mogelijk maken. Bijvoorbeeld recent fietsen met aandrijvingsriem en v-snaar die de ketting vervangen. Dat maakt de fiets veel minder gevoelig voor onderhoud en nog iets lichter om te trappen. De monteur zal nog meer all-round worden, en nog meer met u communiceren over bijvoorbeeld hoe fietsen in elkaar zitten.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  09:00-18:00
Dinsdag:  09:00-18:00
Woensdag:  09:00-18:00
Donderdag:  09:00-18:00
Vrijdag:  09:00-18:00
Zaterdag:  09:00-18:00
Zondag:  Gesloten


Financiering