Veilig onderweg en veilig weer thuis met Batavus verlichting

Maak kennis met V-Light


Veilig onderweg en veilig weer thuis met Batavus verlichting


Veilig onderweg en veilig weer thuis met Batavus verlichting

Wij Nederlanders houden van fietsen. Naar school, werk, of gewoon om te ontspannen. Gemiddeld stappen we al snel zo’n 250 keer per jaar op onze trouwe tweewieler. Veel van die ritten leggen we af als het donker is. We gebruiken dan verlichting om goed zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers. Dat is meestal genoeg, maar in een enkel geval is zelfs de standaard goede verlichting niet genoeg om gezien te worden. Bij Batavus staat veiligheid van onze fietsers centraal en gaan we verder dan ‘gewoon goede verlichting’. Op een groot aantal van onze fietsen en e-bikes vind je dan ook éxtra veilige verlichting.

 

Maak kennis met V-Light

Met V-Light wordt er met laserstralen een V-vorm rondom de achterzijde van de fiets geprojecteerd. Hierdoor creëer je je eigen veiligheidszone rond de fiets. De grote V wordt door medeweggebruikers gezien als object, waardoor ze eerder zullen uitwijken. In combinatie met het licht van de achterlamp ben je daarmee nóg zichtbaarder in het verkeer.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Hogere boetes bellen en appen op de fiets: 150 euro (NL) en 174 euro (B)

150 euro (NL) en 174 euro (B)

Corona Update: LET OP! Gewijzigde openingstijden!

Door de nieuwe maatregelen hebben we onze openingstijden moeten aanpassen. We doen ons best alle wijzigingen overal zo snel mogelijk aan te passen. De meest actuele openingstijden zijn altijd te vinden op onze site.

Scalato Made for E-Bikes

Speciaal ontwikkeld voor e-bikes

GIANT ENTOUR E+ 1 BEST GETEST IN ADR FIETSTEST VAN ALGEMEEN DAGBLAD

Giant heeft buitengewoon goed gescoord in de ADR Fietstest 2021. De Entour E+ 1 kreeg daarin het stempel ‘Best Getest’ in de categorie elektrische stadsfietsen van 1.500 tot 2.500 euro. De ADR Fietstest is Nederlands grootste fietstest waarin de ervaringen van fietsers doorslaggevend zijn.

Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021

De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021. 

Trek Émonda SL6 Pro door vakjury uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021

Trek is opnieuw in de prijzen gevallen tijdens de Fiets van het Jaar verkiezing. De jury heeft de Trek Émonda SL6 Pro uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021. De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door de RAI Vereniging en geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie. Uit de vijf inzendingen koos de onafhankelijke vakjury voor de Émonda SL6 Pro.

Next test winner from STEVENS: The E-Inception AM 9.7 GTF is 'Super'


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  09:00-18:00
Dinsdag:  09:00-18:00
Woensdag:  09:00-18:00
Donderdag:  09:00-18:00
Vrijdag:  09:00-18:00
Zaterdag:  09:00-18:00
Zondag:  Gesloten


Financiering